Tippklubide peatreenerid kritiseerisid Inglismaa jalgpalli

Kris Ilves
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pep Guardiola.
Pep Guardiola. Foto: MICHAEL KOOREN/REUTERS

Manchester City jalgpalliklubi peatreener Pep Guardiola sõnul on Inglismaa liigakarika mängimine vaid energiavarude raiskamine.

City alistas hooaja esimeses karikamängus West Bromwich Albioni ning hispaanlasest peatreener tegi võrreldes tavapärase koosseisusuga kaheksa vahetust. «Kui sa võidad järjekordse karika – see on suurepärane. Kuid see raiskab tohutult energiat,» vahendab BBC hispaanlase sõnu.

«Te ei kujuta ette mängimist Tony Pulise (West Bromi peatreener – toim) meeskonna vastu 90 minutit, seejärel kolme või nelja tunni pikkust bussisõitu, kolme päeva pärast kohtumist Crystal Palace’i ja omakorda kolm päeva hiljem matši Donetski Šahtari vastu,» vihjas Guardiola väsimusele.

Samal meelel on Manchester Unitedi juhendaja Jose Mourinho. «Kui küsida, kas Inglismaa jalgpall oleks edukam ilma selle võistlussarjata, siis vastaksin võib-olla. Vahest oleksime edukamad Euroopas,» rääkis Unitedi portugallasest loots.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles