Kümnekordne NBA tähtede mängul osaleja on klubivahetuse äärel

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carmelo Anthony.
Carmelo Anthony. Foto: Frank Franklin II/AP

Pikaaegse New York Knicksi ääremängija, kümnekordse NBA tähtede mängul osaleja Carmelo Anthony (33) teenetest on huvitatud mitmed tippklubid, kirjutab ESPN.

Nendeks klubideks on möödunud hooajal NBA finaalseerias Golden State Warriorsi paremust tunnistama pidanud Cleveland Cavaliers, Oklahoma City Thunder, Houston Rockets ja Portland Trail Blazers – kõik on tegemas jõupingutusi mängija soetamiseks.

Korvpalliajakirjaniku Adrian Wojnarowski hinnangul on kõige lähemal lepingule Cleveland, kes loodab tagalat kindlustada, sest väidetavalt pole nende superstaari LeBron Jamesi tulevik klubis sugugi kindel.

Seitse hooaega Knicksis pallinud Anthony pääses mullu platsile 74 mängus ning kogus selle ajaga oma kontole keskmiselt 22,4 punkti, 2,9 resultatiivset söötu ja 5,9 lauapalli. Knicks jäi idakonverentsis 12. positsioonile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles