Williamsi meeskond on trilemma ees

Kris Ilves
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Felipe Massa
Felipe Massa Foto: XPB / XPB Images / Press Association Images

Williamsi vormel-1 meeskond on järgmiseks aastaks lepingu sõlminud kanadalase Lance Strolliga, kuid ebaselge on veel teise sõitja positsioon. Väljaande Autosport andmetel on antud kohale kolm kandidaati.

Nendeks võidusõitjateks on kuninglikku sarja naasmise mõtteid hellitav Robert Kubica, praegune Williamsi põhisõitja Felipe Massa ja meeskonna varusõitja Paul di Resta.

Eelmisel nädalavahetusel Singapuris selgus, et Kubica testib lähinädalate jooksul 2014. aasta vormelit, mille põhjal saab Williams teha põhjapanevaid järeldusi, kas poolaka naasmine on teostatav.

Väidetavalt on avaldanud soovi jätkamiseks ka brasiillane Massa, kes jättis tänavusel hooajal haigestumise tõttu Ungari etapi vahele ning teda asendas oma võimalust nooliv šotlane di Resta.

Varasemalt on Williamsiga seostatud teisigi võidusõitjaid. Uueks hooajaks pole lepingut sõlminud järgmised piloodid: Fernando Alonso, Sergio Perez, Marcus Ericsson ja Jolyon Palmer.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles