Klavanita Liverpool võttis Leicesterilt revanši

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leicester City - Liverpool.
Leicester City - Liverpool. Foto: LINDSEY PARNABY/AFP

Ragnar Klavani koduklubi Liverpool alistas Inglismaa kõrgliiga kuuendas voorus Leicester City 3:2. Eesti jalgpallikoondise kapten seekord platsile ei pääsenud.

Liverpool läks kohtumist 15. minutil Mohamed Salah väravast juhtima ning 23. minutil pommitas karistuslöögi ristnurka Philippe Coutinho. Vahetult enne poolajavilet suutis Shinji Okazaki ühe värava tagasi lüüa.

Teisel poolajal läks Liverpool 68. minutil Jordan Hendersoni kohtumisest juba 3:1 juhtima, kuid Jamie Vardy suutis vasturünnakul kohe kaotusseisu vähendada. Liverpooli seis läks täbaraks mõne minuti pärast, kui Liverpooli väravasuul seisnud Simon Mignolet' tõmbas Vardy karistusalas maha. Vardy läks ka penaltit lööma, aga Mignolet suutis oma varasema eksimuse parandada. 

Liverpool on 11 punktiga viiendal kohal, Leicester piinleb tabeli tagaosas kõigest nelja punktiga.

ENNE MÄNGU:

Jürgen Klopp otsustas, et Eesti koondise kapten Klavan täna algkoosseisu ei kuulu ning Liverpooli eest mängib tavapärane kaitseduo Dejan Lovren - Joel Matip. Küll aga on Klavan pingil ilusti olemas.

Samad meeskonnad kohtusid neli päeva tagasi liigakarika raames ning selles matšis said võidurõõmu maitsta Leicesteri mängijad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles