Galerii: kukkumisest taastunud Kangert asus teiste rattaässadega Tartu rattamaratonil võitu noolima

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kell 10 anti Otepääl start 20. Tartu rattamaratonile. Kokku on kolme põhidistantsi (89, 40 ja 21 km) stardis ligi 5000 ratturit.

Teiste seas oli stardis Astana profirattur Tanel Kangert, kes mäletatavasti kukkus kevadel Giro d’Italial rängalt ja vigastas tõsiselt vasaku käe küünarnukki. Kangert endale Tartu Rattamaratonil mingeid eesmärke ei seadnud ning läks pigem võistlust nautima.

Mullu Tartu Rattamaratonil kolmikvõidu noppinud Läti mehed (Andzs Flaksis, Arnis Petersons, Martins Blums) on stardis tänavugi. Lõunanaabrite suure peo kordusetendust üritavad pühapäeval väärata meie kohalikud rattaässad eesotsas Gert Jõeääre, Martin Loo ja Caspar Austaga. Viimasel hetkel lisandus stardinimekirja Eesti parim maastikurattur Martin Loo, kes 2008. aastal finišeeris Elvas teisena. 

Kuigi algselt pidi 89 km pikkusel distantsil startima ka Eesti president Kersti Kaljulaid, otsustas ta võistlusest loobuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles