Golfikoondise hooaja tähtsaim võistlus lõppes oodatust varem

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti golfikoondis.
Eesti golfikoondis. Foto: Eesti Golfi Liit

20.-23. septembrini osales Eesti golfikoondis koosseisus Carl Hellat, Kevin Christopher Jegers, Mattias Varjun, Markus Varjun, Timo Raukas ja Joonas Turba Poolas European Boys’ Team Championship Division 2 rahvusvahelisel võistlusel Krakow Valley Golf and Country Club väljakul. 

Division 2 puhul on tegemist hooaja kõige tähtsama võistlusega, kuna parimad saavad osaleda järgmise aasta European Boys’ Team Championship võistlusel.

Sel aastal saavutasid Eesti golfarid kuuenda koha koondtulemusega +4. Esimesel kahel päeval mängiti löögimängu. Kuigi kolmandal võistluspäeval oleks pidanud võistlus jätkuma teises formaadis, siis kehvade ilmastikuolude tõttu jätkati löögimängu. Muutlikke ilmastikuolude tõttu otsustati viimane võistluspäev sootuks ära jätta ning lõplikud tulemused arvestati kolmanda võistluspäeva tulemuste alusel.

Tolleks võistluseks meeskonna kapteniks määratud Mattias Varjuni sõnul sai koondis esimesel võistluspäeval hoolimata keerulistest ilmastikutingimustest võistkonnana väga hästi hakkama. Teine päev aga nii edukalt ei läinud. «Kevin Christopher ning Carl mängisid küll individuaalselt hästi, aga edasipääsuks oleks olnud vaja kogu võistkonna head ja stabiilset mängu,» sõnas Varjun ning lisas, et viimasel päeval oli mäng küll taas väga hea, aga Portugal suutis teha ühe löögi vähem ning seega said eestlased kuuenda koha.

Eesti golfikoondise peatreeneri Timo Karvineni sõnul oli European Boys’ Team Championship Division 2 võistlus Eesti golfikoondise ametlikus võistluskalendris selle hooaja viimane. Lähinädalatel tehakse tagasivaade möödunud hooajale ning alustatakse uue golfihooaja võistluskalendri tegemist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles