Eesti koondis sai Rahvuste SuperMotol 13. koha

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Patrick Pals.
Patrick Pals. Foto: Margus Ostnik

Täna sõideti Prantsusmaal Pariisi lähistel selle aasta Rahvuste SuperMoto finaalid, kus osales ka Eesti koondis koosseisus Prants ja Patrick Pals ning Eero Madisson, kes said eilses kvalifikatsioonis 13. koha

Circuit Carole rajal valitsesid sarnaselt eilsele suvised olud, kus õhusooja oli tublisti üle 20 kraadi ja enamus päevast paistis päike.

Team Estonia sõitjatest asusid esimesena starti vennad Palsid, kes sõitsid enamus sõidust kolmanda kümne alguses. Prants Pals ületas lõpujoone 22. ja tema vend Patrick, kes sõidu alguses kukkus, 23. kohal. Teises sõidus lõpetasid meie sõitjad taas järjest, kui Madisson oli 23. ja Prants Pals 24 ning päeva viimases võidukihutamises sai Madisson 19. ja Patrick Pals 21. koha.

2017 aasta Rahvuste SuperMoto võitsid kindlalt peoperemehed, kes kogusid 9 punkti, teise koha said sakslased (23 p) ja kolmanda itaallased (30 p). Team Estonia kogus Austria juunior meeskonnaga võrdselt 108 punkti, aga kuna austerlastel oli üks parem tulemus, kuulus neile 12. ja eestlastele 13. koht, punkti kaugusele jäi aga 11nda koha saanud Brasiilia meeskond.

Kiire ja tehnilise Circuit Carole puhul on tegemist ühe Euroopa parima SuperMoto rajaga, mis on antud võistlusala jaoks harjumatult pikk (2100 meetrit) ja sisaldab kolme krossiosa kogupikkusega 440 meetrit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles