Super: Heiki Nabi teenis järjekordse tiitlivõistluste medali

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinn, 23.08.2017
Pariisis Kreeka-Rooma maadluse MMil hõbemedali võitnud Heiki Nabi vastuvõtt Tallinna lennujaamas.
FOTO: MIHKEL MARIPUU/POSTIMEES
Tallinn, 23.08.2017 Pariisis Kreeka-Rooma maadluse MMil hõbemedali võitnud Heiki Nabi vastuvõtt Tallinna lennujaamas. FOTO: MIHKEL MARIPUU/POSTIMEES Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Leedus Klaipedas toimunud sõjaväelaste maailmameistrivõistlustel maadluses tuli tänavuse MMi hõbedamees Heiki Nabi kreeka-rooma maadluse raskekaalus (-130 kg) pronksmedalile.

Kvalifikatsiooniringis võitis Eesti sportlane grusiini Mirian Giorgadze 6:0 ning seejärel alistas veerandfinaalis ukrainlase Aleksandr Chernetski 2:1. Ukrainlane on mitmekordne tiitlivõistluste medalimees ja eelmise aasta Euroopa meistrivõistluste hõbemedalist.

Poolfinaalis tuli Nabil tunnistada kodumatil võistelnud Mantas Knystautase paremust. Leedulane maadles eestlase üle tulemusega 1:2. Tänavu U23 EMil hõbemedali võitnud Knystautas on eelnevate aastate juunioride ning U23 tiitlivõistluste mitmekordne medalivõitja.

Kohtumises kolmandale kuni viiendale kohale võitis Nabi poolakat Lukasz Banaki 4:0. Seega 2015. ja 2016. aastal maadlemises sõjaväelaste maailmameistriks tulud Nabi saavutas seekord kolmanda koha.

Klaipedas maadelnud teistest Eesti sõjaväelastest tuli Martin Plaser (-85 kg) 12. ja Hardo Toots (-80 kg) 14. kohale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles