Video: Ralf Aron sõitis F3 sarja üldliidri rajalt välja

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ralf Aron.
Ralf Aron. Foto: Sportfoto Zink / J

Euroopa F3 meistrivõistlused on lähenemas lõpule ning Ralf Aroni niigi pettumust valmistanud hooaeg sai Red Bull Ringil jätku – nädalavahetuse kolmandas võidusõidus lõppes eestlase tehtud sõiduvea tõttu nii tema enda kui ka sarja juhtiva Lando Norrise päev. Sealjuures oli Norris vaid ühe ringi kaugusel tänavuse tiitli kindlustamisest.

Austrias peetud esimeses kahes sõidus sai Aron kirja 12. ja 6. koha. Sarja kokkuvõttes paikneb meie mees esikümne lõpus.

«Eks viimasest sõidust jäi pettumus hinge, aga ega kumbki otseselt süüdi kah polnud. Ei saa lihtsalt aru, miks tal oli vaja oma kohta nii väga kaitsta. Avasõidus tegin väga hea stardi, aga vist olid pidurid ülekuumenenud ja nii ei suutnud väljasõitu vältida. Kuigi kiirus oli läbi kogu nädalavahetuse väga hea, siis meie Mercedese mootoriga Volkswagenite vastu oli väga raske saada,» rääkis Aron.

F3 hooaeg lõppeb 14.-16. oktoobrini peetava Hockenheimi etpiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles