Varrak raskest reisist: mängijad on väsinud, aga kellele neil ikka kurta on

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
BC Kalev/Cramo - Szekesfehervari Alba
BC Kalev/Cramo - Szekesfehervari Alba Foto: Toni Läänsalu

Eile korvpalli Meistrite liiga teise kvalifikatsiooniringi avamängus Ungari meistri Szekesfehervari Alba 78:71 alistanud BC Kalev/Cramo on Ungarisse kohale jõudnud. Meeskonna peatreeneri Alar Varraku sõnul ollakse väga väsinud, kuid kellelegi seda kurta ka ei ole mõtet. Ega saagi.

Kalev/Cramo kogunes täna Tallinna lennujaama kella viie ajal. Eesti meisterklubi lendas Budapesti läbi Brüsseli ning jätkas teekonda siis bussireisiga. Ungarlaste seis on selles mõttes parem, et nende käsutuses oli tšarterlend.

«Meeleolu on bussis väsinud, aga kellele ikka kurta on. Mehed siin praegu bussis lamavad,» sõnas Varrak telefoniintervjuu ajal. Mängupaika jõutakse orienteeruvalt kella 15 ajal, kuid juba peagi tuleb reisiväsimus seljatada, sest õhtul ootab meeskonda ees treening. Lisaks tehakse üks treening veel ka homme hommikul. Mänguks läheb aga homme õhtul kell 19.30.

Kas Varrak jõudis pika reisi ajal ka veidi mängule mõelda? «Eks ma midagi ikka mõtlesin, aga seda tegid ka ungarlased. Usun, et meil tuleb valmis olla nende käikudeks,» andis eestlane mõista, et oma mängu hakatakse ilmselt kohandama vastase järgi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles