Ferguson: Giggs on imeline mees

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ryan Giggs
Ryan Giggs Foto: SCANPIX

Eile jalgpalli Meistrite liiga poolfinaali avamängus võõrsil 2:0 Schalke alistanud Manchester Unitedi peatreener Sir Alex Ferguson kiitis avavärava löönud vanameistrit Ryan Giggsi.

37-aastane Giggs viis ManU juhtima 67. minutil, lisaks oli tal mängu jooksul veel mitmeid häid väravavõimalusi. «See on nii kummaline, et tema tippvorm on nii mitu aastat kestnud,» vahendab SkySports Fergusoni sõnu. «Võiks arvata, et 37-aastaselt hakkab ta väsimusmärke näitama, aga see pole nii. Hoolitseme, et ta saaks enne mänge piisavalt puhata, kuid ta on alati nii värske ja ei paista kunagi väsivat. Ta on imeline mees.»

Giggsist sai ühtlasi ka vanim mees, kes Meistrite liigas värava on löönud – varem kuulus see rekord AC Milani mängijale Filippo Inzaghile, kes lõi värava 37 aasta ja 86 päeva vanuselt, Giggs aga lõi eile värava 37 aasta ja 148 päeva vanuselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles