Hispaania koondisest välja jäänud mängija lõpetas kodumaa esindamise

Kris Ilves
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Felipe Reyes (valges)
Felipe Reyes (valges) Foto: SHANNON STAPLETON/REUTERS

Lõppenud korvpalli Euroopa meistrivõistlustel Hispaania koondise valikust välja jäänud Madridi Reali mängumees Felipe Reyes otsustas koondisekarjääri lõpetada, vahendab Hispaania meedia.

37-aastane mängumees tegi otsuse juba enne EMi. «Ma ei mahtunud suvel Hispaania koondisesse põhjusel, sest otsustasin ketsid varna riputada. Rääkisin sellest kohaliku korvpalliliidu presidendiga ja kõikide asjaosalistega,» sõnas vanameister Hispaania meistriliiga hooaja avamisel.

Reyesi auhinnakapis on kaks hõbedast (2008, 2012) ja üks pronksist (2016) olümpiamedal. Euroopa meistriks krooniti Reyes koguni kolmel korral (2009, 2011, 2015), hõbedaid (2003, 2007) noppis hispaanlane kaks ja korra sai kaela ka pronksmedali (2001). Ainuke maailmameistrivõistluste medal on tal kuldne (2006).

Kokku esindas Reyes Hispaania rahvuskoondist 236 mängus. Pärast möödunud EMi teatas oma koondisekarjääri lõpetamisest teinegi legend, Juan Carlos Navarro.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles