Lennuta Wayne Rooney peadpidi kiviseina!

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wayne Rooney sai mängus Bournemouthiga viga. Mehe särgi vasakul varrukal ilustseb uue sponsori logo.
Wayne Rooney sai mängus Bournemouthiga viga. Mehe särgi vasakul varrukal ilustseb uue sponsori logo. Foto: Barrington Coombs/AP/Scanpix

Jose Mourinhol polnud käesoleva hooaja eel enam Manchester Unitedis kapten Wayne Rooneyle kohta ning nõnda viskas ta ründaja üle parda. Nüüd Evertoni klubi esindavat Rooneyt võivad varsti visata proovida teisedki huvilised, sest vutitähte tahetakse panna mängu sisse.

«Me oleme ajaloos varemgi Angry Birdsis kasutanud reaalseid tegelasi ja kui oleme nüüd (Evertoni klubiga) lähedases koostöös, siis saame koostöö tulemusel tuua mängudesse sisse huvitavaid tegelasi ja profiile,» vahendab Telegraph arvutimängufirma Rovio turundusjuhi Ville Heijari sõnumit. «Potentsiaalselt võib Wayne Rooney olla asja segatud.»

Nimelt on Inglismaa kõrgliigas tänavu esimest hooaega lubatud klubidel kanda lisaks rinnaesisele sponsorkirju ja ühel varrukal ning Evertoni selleks toetajaks on just Angry Birds. Kas ja kuidas vutiklubi ja selle tähed mängu sisse saavad, on juba läbirääkimiste küsimus. Ilmselt peab neile teed tegema mängusarja harilik peategelane ehk punane lind – punane on Evertoni suure rivaali Liverpooli värv ja seda ei taha oma mängus näha ükski klubi toetaja.

Milline endast lugupidav Evertoni fänn oleks nõus mängima punast värvi kurja linnuga?! / PETER PARKS/AFP/Scanpix
Milline endast lugupidav Evertoni fänn oleks nõus mängima punast värvi kurja linnuga?! / PETER PARKS/AFP/Scanpix Foto: PETER PARKS/AFP
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles