Klopp pärast 1:1 viiki: edasipääsuuks on irvakil, peame sealt läbi astuma

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Klopp mängus Moskva Spartakiga
Jürgen Klopp mängus Moskva Spartakiga Foto: ALEXANDER ZEMLIANICHENKO/AP/Scanpix

Liverpooli jalgpallimeeskonna Meistrite liiga on alanud kahe viigiga – mõlemas matšis on oldud parem meeskond aga nii avakohtumises Sevillaga kui eilses mängus Moskvas kohaliku Spartakiga on lõpuks teenitud vaid üks punkt. «Arvestades kuidas me mängu kontrollisime ja loodud võimalusi, siis pidanuks me selle mängu turvalise eduga võitma,» sõnas pärast 1:1 lõppenud kohtumist Liverpooli kapten Jordan Henderson.

Spartak läks kodustaadionil peetud matši 23. minutil juhtima, enne kui Philippe Coutinho värav pooltunni möödudes tabloole viigiseisu tõi. Kuigi ülejäänud kohtumine kulges Liverpooli taktikepi all, rohkem väravaid ei löödudki.

«Kõige olulisemalt peame kontrollima, et me ei luba endale esimesena väravaid lüüa. 0:1 oleks täna olnud meile kõige halvem stsenaarium. Aga peame jätkama. Kui läinuks veidi teisiti, võinuksime lüüa kolm või neli väravat, Mohamed Salahihe tehtud vea eest võinuksime teenida penalti,» vahendas Hendersoni sõnu Liverpool Echo. «Nii et üldiselt oli esitus viisakas, aga mitte piisavalt hea võidu võtmiseks.»

Kuigi kahest mängust on Liverpoolil koos vaid kaks punkti, usub meeskonna peatreener Jürgen Klopp, et Inglismaa klubi suudab alagrupist, kuhu kuulub veel ka pisisats Maribor, play-offi jõuda. «Oleme edenemiseks piisavalt tugevad,» rõhutas sakslane. «Uks on irvakil, aga peame sealt veel läbi jalutama. Valgus paistab veidi läbi. Peame säilitama külma pea, vaeva nägema ja siis on kõik korras.»

Klopp arvas, et kodumeeskonna avavärava taga olnud karistuslöök pidanuks jääma olemata, sest Coutinho ei teinud selles olukorras viga. «Me ei ole maailma kõige rohkem õnnega koos meeskond, aga me mängisime hästi ja lõime võimalusi meeskonna vastu, kes mängis kaitsest lähtuvalt. Hull on see, et võinuksime neid luua enamgi. Ebaõnn – paar head tõrjet mõlemalt väravavahilt ja valed otsused tähtsatel hetkedel. Selline jalgpall juba on. Ainus, mida muuta saab, on seda kõike korrata ja korrata.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles