Beckhami rahakott sai kõva löögi

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Beckham
David Beckham Foto: GLYN KIRK/AFP/Scanpix

Endine jalgpalli superstaar, praegune «Troonide mängu» entusiast ja Miamisse oma vutiklubi ehitav David Beckham jäi ilma ülimahlakast lepingust, mis on mehele viimase nelja aastaga sisse toonud üle 20 miljoni euro.

Daily Mail kirjutab, et Beckham sõlmis 2013. aastal Sky Sportsi telekanaliga reklaamlepingu, millega teenis kokku 23 miljonit eurot. Vastutasuks pidi endine Inglismaa koondise tähtmängija figureerima Sky reklaamikampaaniates (neid kogunes nelja aasta peale kokku kolm) ning käima kohal mõningatel sponsorüritustel.

Tundub Beckhami kasuks kiivas diil? Oligi. Sky sõlmis 2013. aastal profikarjääri lõpetanud poolkaitsjaga lepingu kiirustades, et vältida mehe üleskorjamist rivaalkanali BT Sport poolt. Seepärast sai sportlane ka nõnda magusad tingimused. Nüüd on Sky aga oma eksimust taibanud ning ei plaani Beckhamiga lepingut pikendada.

Telekanali magusa mammonata jäämine ei tee mõistagi Beckhamist kirikurotti. Koos endisest vürtsitüdrukust abikaasa Victoriaga on Beckhamite vara ja brändi väärtus üle poole miljardi euro.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles