Galerii: parajalt paks poiss oma parimais aastais ehk mis on saanud Klitško tümitajast

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Peagi möödub kaks aastat sellest, kui britt Tyson Fury alistas raskekaalu tiitlimatšis Vladimir Klitško ja tõusis poksimaailma valitsejaks. Sestpeale on Fury aga võidelnud paljude deemonitega ning ei näe enam sugugi tippsportlase moodi välja, nagu tõestavad värsked fotod.

2015. aasta novembris Klitškolt tiitlivööd endale nõutanud Fury oli toona 29-aastane ja ees näis olevat võimas karjäär, kuid britt ei ole tänase päevani ringi naasnud. Pigem on ta ajalehepealkirjadesse sattunud oma kummalise käitumise ja erinevate sõltuvusprobleemidega. Mullu oktoobris kaotas ta poksijalitsentsi, kui tunnistas kokaiini tarvitamist ja maadles ühtlasi depressiooniga.

Aasta algul lubas ta ringi naasta, kuid mais lükati tema kaasuse menetlemine Suurbritannia Antidopingu poolt edasi. Fury teatas pärast seda karjääri lõpetamisest, kuid on tänaseks jõudnud uuesti meelt muuta. Esmalt tuleb tal ennast aga vormi ajada, sest enne Klitško vastu peetud tiitlimatši 112 kilo kaalunud Fury jääb fotode põhjal nendest numbritest praegu väga kaugele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles