Balti liiga elab viikingite väe ootuses

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kas Kuressaare võrkpalliklubi blokk osutub sama murdmatuks kui linnuseseinad? Mänedžer Hannes Sepp lubab, et võideldakse medalitele.
Kas Kuressaare võrkpalliklubi blokk osutub sama murdmatuks kui linnuseseinad? Mänedžer Hannes Sepp lubab, et võideldakse medalitele. Foto: Kuressaare Võrkpalliklubi

Kodusele võrkpallikaardile on suvega lisandunud üks uus tegija Kuresaare klubi näol. Saarlased pole tulnud lihtsalt kaasa mängima, vaid võitma – küsimus pole mitte selles, kas nad on tugevad, vaid kas teised on piisavalt head, et neile vastu saada.

«Nemad on favoriidid number üks,» nendib Kuressaare kohta Pärnu meeskonna peatreener Avo Keel, kes koduses võrkpallis kõike näinud ja teinud. «Kaardile on tekkinud uusrikkad ja teistele mängijaid nagu ei jätkugi.»

Vana rebase Keele hooajaeelseid sõnumeid võtab igaüks tõe pähe enda riisikol, aga samas on raske talle vastu vaielda. Saaremaale meelitati esmahooga mullu Rakvere meeskonna imelise Balti liiga võiduni juhendanud Urmas Tali, kes on seepeale kokku saanud vinge koosseisu mängijaid. Ühtegi aktiivset Eesti koondislast rivistusest ei leia, küll aga viimase kahe hooaja kõige teravamad kodumaised rünnakukahurid Siim Põlluäär ja Hindrek Pulk, viimane otse Keele käte vahelt Pärnust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles