Plotnikovi seitse pöörast minutit viisid Transi karikasarjas edasi

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evald Tipneri karikas.
Evald Tipneri karikas. Foto: EJL

Jalgpalli Eesti karikasarjas selgus viimane veerandfinalist, kui kõrgliigasse kuuluv Narva Trans vajas veel mullu samuti meistriliigas mänginud ja tänavu esiliiga tippude sekka kuuluva Rakvere Tarva vastu lisaaega. Seal saadi siiski 2:0 võit.

Mängu peakangelaseks kerkis Viktor Plotnikov, kusjuures Transi ründaja suutis kõik protokolli läinud olulised liigutused ära teha lisaajal seitsme minuti sees. Otsa tegi Plotnikov lahti 102. minutil, kui avas skoori. Kolm minutit hiljem oli tal võimalus penaltipunktilt Transi edu kasvatada, kuid pall väravasse ei läinud ja tagatipuks sai Plotnikov lisaaja esimese poolaja viimasel minutil kollase hoiatuskaardi.

Lisaaja teist poolaega oli aga mängitud vaid neli minutit, kui Plotnikov lõi teise värava ja kindlustas lõplikult Transi edasipääsu. 116. minutil vahetati ta lõpuks puhkama. 

Kellega piirilinna meeskond kaheksa parema seas vastamisi läheb, selgub alles kevadel, kui loositakse veerandfinaalide paarid. Lisaks Transile on kõrgliigameeskondadest kaheksa hulka jõudnud veel karikakaitsja FCI Tallinn, Flora, Levadia, Viljandi Tulevik ja Nõmme Kalju, samuti Esiliigas mängiv Flora duubelmeeskond ja Esiliiga B-sse kuuluv Kuressaare.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles