Hooaega fantastiliselt alustanud Unitedi superstaar jäi koondisekutseta

Kris Ilves
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anthony Martial.
Anthony Martial. Foto: JOHN SIBLEY/Action Images via Reuters

Käimasoleval hooajal kõikide sarjade peale kokku viis väravat löönud ning sama palju resultatiivseid sööte jaganud Manchester Unitedi prantslasest ründaja Anthony Martial jäi rahvuskoondise kutseta.

Meistrite liiga alagrupiturniiri eilses kohtumises Moskva CSKA võrku sahistanud Martiali asendab Didier Deschampsi juhendatavas Prantsusmaa koondises Dimitri Payet, kes teenib igapäevaleiba kodumaa klubis Marseille.

Ründajatest kuuluvad koosseisu Londoni Arsenali mängumehed Olivier Giroud ja Alexandre Lacazette. Deschampsi valikusse mahuvad ka Paris Saint-Germaini talent Kylian Mbappe ning Madridi Atletico väravamasin Antoine Griezmann.

Prantsusmaal seisavad ees kaks MM-valikmängu: 7. oktoobril minnakse võõrsil vastamisi Bulgaariaga ning kolm päeva hiljem võõrustatakse Valgevene koondist.

Prantslased hoiavad A-alagrupis 17 punktiga esikohta, kuid Rootsi jääb maha vaid punktiga. Otsepääsme Venemaal toimuvale suurturniirile kindlustab vaid alagrupi võitja, teine peab kohta noolima läbi play-off ringi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles