Vahva piltuudis: me kolmekesi tuleme... presidentide maalt

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USA ekspresidendid Barack Obama, George W. Bush ja Bill Clinton veetsid Presidents Cupi golfiturniiril mõnusalt aega.
USA ekspresidendid Barack Obama, George W. Bush ja Bill Clinton veetsid Presidents Cupi golfiturniiril mõnusalt aega. Foto: Julio Cortez/AP/Scanpix

USAs peetav golfiturniir Presidents Cup on igati nime vääriline, sest avapäeval võis raja ääres näha kolme innukat golfisõpra, kelle nimedeks on Barack Obama, George W. Bush ja Bill Clinton.

Ameerika Ühendriikide kolm viimast presidenti röövisid mängijatelt kogu ajakirjanduse tähelepanu, sest sellisel moel üheskoos vaba aega veetmas näeb neid üliharva. Enne mängu algust tuli kolmikuga selfit tegema isegi golif supertäht Phil Mickelson. Ehkki ka USA praegune riigipea Donald Trump armastab golfimängu, ei leidnud ta tiheda graafiku tõttu aega turniiri avamiselt läbi astuda.

Alates 1994. aastast peetaval Presidents Cupil mängib USA koondis muu maailma meeskonnaga, kuid eurooplased turniiril ei osale. Tänavu koosneb maailma meeskond muuhulgas Austraalia, Jaapani ja Lõuna-Aafrika golfaritest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles