Probleemide küüsis vaevlev Läti jalgpallur lõpetas Saksamaa klubiga lepingu

Kris Ilves
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Artjoms Rudnevs.
Artjoms Rudnevs. Foto: Eduard Bopp Sportfotografie/imago/Eduard Bopp

Läti jalgpallikoondise ja Kölni ründaja Artjoms Rudnevs lõpetas vastastikusel kokkuleppel klubiga lepingu, kirjutab Express.

29-aastase Rudnevsi esialgne leping Saksamaa meeskonnaga oleks pidanud lõppema käimasoleva hooaja järel, kuid ründaja palus isiklike probleemide tõttu kontraht varem lõpetada. Kölni tegevdirektor Jörg Schmadtke sõnas pressikonverentsil, et mängija soov rahuldati.

2016. aasta suvel Kölniga käed löönud lätlane lõi esimesel hooajal kõikide sarjade peale kokku neli väravat. Tänavu pole ründaja Kölni särgis väljakule jooksnud. Rudnevsi lahkumise järel sõlmis Köln lepingu 38-aastase Claudio Pizarroga, kes on varem kandnud Müncheni Bayerni ja Londoni Chelsea vormi.

Kölni tänavune hooaeg on olnud kõike muud kui hea: Saksamaa meistriliigas on kuue mänguga kogutud vaid üks punkti ning see annab liigatabelis viimase koha, Euroopa liigas on tunnistatud Londoni Arsenali ja Crvena zvezda paremust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles