Video: staarid leppisid ära? Neymar lõi karistuslöögist ja penaltist värava

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edinson Cavani ja Neymar.
Edinson Cavani ja Neymar. Foto: Anthony BIBARD/imago/PanoramiC

Prantsusmaa jalgpalli meistriliiga kaheksanda vooru kohtumises korraldas väravatesaju Paris Saint-Germain: koduväljakul löödi Bordeaux’ meeskonnale koguni kuus väravat ning võideti matš tulemusega 6:2.

Maailmarekordimees Neymar on mured klubi juhtkonna ja ründepartneri Edinson Cavaniga seljatanud? Tõenäoliselt. Tänases mängus tõestas Brasiilia superstaar oma hiilgavaid standardolukorra lahendamisoskusi, lüües värava karistuslöögist kui penaltist.

Mänguskoori avas Neymar karistuslöögist juba viiendal minutil, seitse minutit hiljem jagas söötu Cavanile ning viis minutit enne poolaja lõppu realiseeris penalti. PSG saunapeol tegid skoori veel Thomas Meunier, Julian Draxler ja Mbappe.

PSG on kaheksa mänguga kogunud 22 punkti ning edu teisel kohal paikneva tiitlikaitsja Monaco ees on kolm silma. Järgmises voorus läheb PSG vastamisi Dijoniga, Monaco kohtub Lyoniga.

Neymari fantastiline karistuslöök:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles