Järelvaadatav: Pärnu alistas suures lahingus Tartu ning jätkab hooaega täiseduga

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Võrkpalli Balti liigas alistas Pärnu Võrkpalliklubi 3:0 (25:17, 25:22, 25:15) Tartu Bigbanki. Kui Tartul on nüüd tabelis kirjas üks võit ja üks kaotus, siis Pärnu jätkab täisedu ehk kahe võiduga.

ENNE MÄNGU:

Avo Keele juhendatav Pärnu alistas eile võõrsil 3:0 Rakvere. Pärnu klubi oli selgelt parem kõigis elementides. Ässasid lõid nemad viis, Rakvere võistkond ühe. Vastuvõtul olid edunumbrid 74,4 - 57,6 ja rünnakul 57,3 - 38,8. Blokiga teenis Pärnu üksteist ja Rakvere kolm punkti. Võitjate edukaim oli 17 punktga Edvinas Vaškelis, veel möödunud hooajal Rakveres mänginud Kevin Saare arvele jäi 11.

Eelmise hooaja põhiturniiri võitja Bigbank Tartu avas hooaja kolmegeimilise võiduga selle hooaja ainsa Läti debütandi OC Limbaži/MSĢ üle. Võitjate edukaim oli tosina punktiga Curtis Stockton, kolme mängija arvele kogunes 11 punkti. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles