Seljavigastuse tõttu MMilt eemale jäänud Jämsä: siin ei tohi hetkekski end lõdvaks lasta

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrei Jämsä
Andrei Jämsä Foto: Tairo Lutter / Postimees

Seljavigastusest taastuv olümpiapronks Andrei Jämsä jälgis sõudmise MMi tänavu telerist, kuid rõõmustas neljapaadi värske pronksmedali üle sama palju kui enda autasu üle. 

Jämsä avaldas sõudeliidu koduleheküljel heameelt, et peale õpinguaastat tippsporti naasnud Kuslap suutis teda väärikalt asendada. 

«Emotsioonid on laes ning ka mina saan indu juurde. Siin ei tohi end hetkekski lõdvaks lasta, sest paatkonda on tihe konkurents. Poisid sõitsid väga targalt, sest ei läinud hollandlaste meeletu algkiirendusega kaasa,» jagas tema jaoks tavatusse olukorda, paadist teleri ette, sattunud Jämsä muljeid.

Huvitava faktina saab välja tuua, et finalistide seas oli kõrgeim Eesti meeste keskmine vanus – veidi üle 32. Vanuselt järgmine oli Poola 28 aastaga ning noorimad – norralased, on Eesti meestest koguni kaks ja pool olümpiatsüklit, ehk kümme aastat nooremad. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles