Stardirivis katkestanud Räikkönen: ikka juhtub!

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kimi Räikköneni sõit lõppes enne kui alatagi sai.
Kimi Räikköneni sõit lõppes enne kui alatagi sai. Foto: Vincent Phoon/AP/Scanpix

Pärast Sebastian Vetteli laupäevast mootoririket pidi Malaisia GP-l Ferraride hea tulemuse eest hoolitsema kvalifikatsioonis teist aega näidanud Kimi Räikkönen. Teel stardirivvi hakkas aga jupsima soomlase vormeli turbo, ning rajale minemise asemel lükati eksmaailmameister tagasi garaaži. Sõit jäi sõitmata.

Võistluskombinesoonist tagasi tsiviilriietesse rõivastunud Räikkönen jäi ajakirjanike ees toimunut kommenteerides rahulikuks. «Keegi ei teinud midagi valesti. Auto oli eile ja terve ülejäänud nädalavahetuse perfektne, täiesti ootamatult tekkis aga täna eikuskilt häda. Ma ei süüdista mitte kedagi – selliseid asju kahjuks juhtub,» nentis soomlane.

Oleks Räikkönen saanud startida, jahtinuks ta kindlasti koos Max Verstappeniga etapivõitu. Näitas ju lõpuks viimaselt stardikohalt neljandaks kerkinud Vettel, et vähemalt tippkiiruses olid Ferrarid täna Malaisias püüdmatud.

«Ei olnud kerge nädalavahetus. Mis puutub autosse ja selle kiirusesse, siis olime terve nädalavahetuse väga head, aga kahjuks tekkisid Sebastienil probleemid eile, meil täna. Pettumustvalmistav tulemus, aga süüdistada pole kedagi – vahel asjad lihtsalt lähevad nii,» lisas Räikkönen.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles