Miks Tallinna linn rattavõistlusele sentigi ei andnud?

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Kelk
Indrek Kelk Foto: SCANPIX

Eesti kõrgetasemelisemaid maanteerattavõistlusi korraldava klubi Tartu Maraton juhatuse esimees Indrek Kelk avaldas, et tuleval aastal võivad Estonian Cycling Week­endi oodata muudatused.


Mai viimasel nädalalõpul toimuva ja kolmest võistlusest koosneva ürituste sarja avalöögiks, Tallinnast Tartusse sõidetava Grand Prix’ korraldamiseks ei eraldanud pealinn esimest korda kolme aasta jooksul punast sentigi. «See paneb meid uusi väljundeid ja koostöövõimalusi otsima,» tõdes Kelk.

18 meeskonda, umbes 140 ratturit ja 24 riiki hõlmavate UCI kategooriaga võistluste tõmbenumbriks on Rein Taaramäele ning Kalle Kriidile palka maksev Cofidis. Oma osalemist on teiste seas kinnitanud ka Jaan Kirsipuu ja Mart Ojavee tiim Champion System ning Rene Mandri leivaisa Endura Racing.

Võib juhtuda, et stardis on koguni kaks Tour de France’il liidrisärki kandnud meest – peale Kirsipuu on lubanud kohale tulla Christina Watchesis pedaaliv taanlane Michael Rasmussen. «Julgen väita, et nii tugevakoosseisulist maanteesõitu pole Eestis varem toimunud,» lisas Kelk.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles