Klopp järjekordsest võiduta jäämisest: see ei ole aus

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Klopp.
Jürgen Klopp. Foto: DARREN STAPLES/REUTERS

Liverpooli jalgpalliklubi leppis täna võõrsil 1:1 viiki Newcastle Unitediga. Viimasest seitsmest kohtumisest on Liverpool nüüd võinud vaid ühe. Liverpooli peatreener Jürgen Klopp ütles pärast mängu, et arvestades loodud võimalusi, pidanuks tema meeskond lahkuma St James' Parkilt kolme punktiga.

Liverpool läks mängu küll Philippe Coutinho iluväravast juhtima, kuid võõrustajad viigistasid tänu Joselu tabamusele. Liverpoolil oli mängu jooksul küll mitmeid võimalusi, kuid kord ei saadud värava ees pallile pihta, siis jälle löödi pooltühjast väravast üle. Ilmselgelt oli peatreener Klopp luhatud võimaluste üle pettunud.

«Olen pettunud, vihane – kirjutage, kuidas tahate,» vastas Klopp ajakirjaniku küsimusele. «Me lõime imeilusa värava, lõime palju imelisi võimalusi. Me lõime palli isegi siis väravast üle, kui värav oli tühi. Meil oli oma viis-kuus suurepärast võimalust. Tavaliselt lööme mõne neist ära. Vastastel oli üks võimalus ning nad skoorisid. See ei ole aus,» lasi Klopp emotsioonid valla.

«Meile jäeti ka kindel penalti määramata. Aga kui sa end ise ei aita, siis ei aita sind keegi. Midagi ei muutu enne, kui me väravaid ei hakka lööma. Peame tulemust aktsepteerima ning edasi liikuma,» jätkas Klopp.

Newcastle’i peatreener Rafael Benitez nägi mängu läbi teistsuguste prillide. Tema hinnangul oli kodumeeskonnal rohkelt võimalusi ning 1:1 viigiga ei saa täiesti rahul olla. «Saime kodumängust ainult ühe punkti – sellega ei saa rahul olla. Samas saime punkti esikuuiku meeskonna käest, lõime palju võimalusi ning sellega saab juba natuke rahul olla.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles