Hooaja esimesest Tallinna derbist kujunes tõeline triller

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jäähoki
Jäähoki Foto: Chandan Khanna/AFP

Eesti jäähoki meistriliiga hooaja esimeses Tallinna derbis alistas HC Viking Tondiraba jäähallis HC Vipersi väravaterikkas mängus tulemusega 10:8 (3;2, 5:4, 2:2).

Avakolmandiku lõpus jäi HC Viking 0:2 kaotusseisu, kuid suutis siis kolm väravat tagasi visata ning läks esimesele vaheajale 3:2 eduseisus. Teise kolmandiku keskel juhtis HC Viking juba 8:4, ent viimases perioodi alguses põlesid tablool viiginumbrid 8:8. Siiski kallutasid Konstantin Grištšenko ja Dmitri Vinogradovi otsustavad tabamused mängu kevadise hõbedameeskonna HC Vikingi kasuks.

Võitjate poolel tegid kübaratriki Grištšenko ja Vinogradov, mõlemad andis lisaks veel kaks resultatiivset söötu. Gennadi Filippov viskas kaks ning Sergei Ivanov (1+4) ja Nikita Jefremov ühe värava. Kaitsja Silver Kerna teenis kolm söödupunkti.

HC Vipersi poolel säras kübaratrikiga Paul Sillandi, kaks väravat viskas Konstantin Ljubobratets ning ühe Ilja Tšegotov (1+3), Artur Motskevitšius ja Maksim Borovikov. Vladislav Dõtškin ja Artur Fedoruk andsid kaks resultatiivset söötu.

HC Vipersi väravavaht Roman Šumihhin tõrjus mängu jooksul 40 ning HC Vikingi Mark Teor 28 vastaste pealeviset.

Järgmisel nädalavahetusel peetakse meistriliigas kaks kohtumist, mõlemad HC Vipersi ja Narva PSK vahel. Laupäeval kell 19.40 kohtuvad meeskonnad Tallinnas ning pühapäeval kell 15.30 Narvas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles