Kontaveit jätkab langevas joones, lätlanna tõusis karjääri parimale kohale (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit on viimasest seitsmest turniirist vaid ühel suutnud avaringist kaugemale murda.
Anett Kontaveit on viimasest seitsmest turniirist vaid ühel suutnud avaringist kaugemale murda. Foto: Wang Peng/imago/Xinhua/Scanpix

Äsja avaldatud naiste tennise maailma edetabelis langes Anett Kontaveit kaks kohta ning on 36. positsioonil. Eestlanna mängis viimati Pekingis, kui kaotas avaringis Austraaliat esindavale Daria Gavrilovale 5:7, 5:7.

Kaia Kanepi langes ühe koha võrra ning on 112. kohal. Maileen Nuudi tõusis kaks kohta ja on 1162. 

Maailma esireketina jätkab hispaanlanna Garbiñe Muguruza. Teisel kohal on rumeenlanna Simona Halep ning kolmas on ukrainlanna Elina Svitolina. Äsja Wuhani tenniseturniiril Muguruza alistanud 20-aastane lätlanna Jelena Ostapenko parandas karjääri parimat positsiooni ning on nüüd kaheksandal kohal.

NAISTE TOP10

1. Garbiñe Muguruza (Hispaania)
2. Simona Halep (Rumeenia)
3. Elina Svitolina (Ukraina)
4. Karolina Pliškova (Tšehhi)
5. Venus Williams (USA)
6. Caroline Wozniacki (Taani)
7. Johanna Konta (Suurbritannia)
8. Jelena Ostapenko (Läti)
9. Svetlana Kuznetsova (Venemaa)
10. Dominika Cibulkova (Slovakkia)

Meeste tennise edetabeli esiotsas muutusi pole:  esikohal jätkab hispaanlane Rafael Nadal, teine on šveitslane Roger Federer ja kolmas britt Andy Murray.

Jürgen Zopp tõusis ühe koha võrra ning on 191. Vladimir Ivanov langes 51 positsiooni võrra ning on 478. kohal, Kenneth Raisma on 715. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles