Eesti kardisõitja krooniti kahe riigi meistriks

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mark Villem Moor.
Mark Villem Moor. Foto: Erakogu

Smiltene kardirajal tõmmati nädalavahetusel joon alla kardispordi Läti hooajale. Kõige võimsamas  klassis (KZ2) kindlustas finaalsõidu kolmanda kohaga meistritiitli Mark Villem Moor (Aix Racing Team). 

Kuuest osavõistlusest kolme võidu ja ühe vähem sõidetud etapiga edestas eestlane valgevenelast Anton Astašenkot ja lätlast Martins Lapinsit. Näidatud tulemused andsid kokkuvõttes Moorile ka Läti Pro Kart meistritiitli.

Mark Villem, kes selle aasta KZ2 Eesti meistritiitli lukustas kaks etappi enne kahte viimast etappi, võttis lõunanaabrite hooaja ja oma tegemised kokku: «Kuna sel aastal miskipärast Balti meistrisarja ei korraldatudki, võtsime Läti võistlused alguses plaani kui ühe võimaluse võrrelda ennast meie piirkonna parimate sõitjatega eesmärgiga treenida kodusteks mõõduvõttudeks. Kui aga kahe esimese võistlusega oli kaks võidukarikat kodus, läksime juba sarja võidu peale välja.»

Ta lisas: «Üks suvine võistlus jäi üldse kaasa tegemata, sest see kattus Eesti meistrivõistluste nädalavahetusega. Olen väga rõõmus ja rahul, et olen nüüd kiireimas kardiklassis kahe riigi meister. Selle nimel on kõvasti harjutatud, tööd tehtud ja vaeva nähtud. Tänan meeskonda ja kõiki oma koostööpartnereid ning toetajaid. 2018. aasta hooaja ettevalmistus algab täna ja kohe, nüüd tuleb ennast proovile panna Euroopa suurtel võidusõitudel.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles