Malaisias põrunud Bottasel on karjääri raskeim aeg

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valtteri Bottas.
Valtteri Bottas. Foto: Daniel Chan/AP

Mercedese vormel-1 meeskonna sõitja Valtteri Bottas sõnas pärast ebaõnnestunud nädalavahetust Malaisias, et tal on käsil keeruline periood. 

Ajasõidus viienda koha saavutanud soomlane ei suutnud oma positsiooni parandada ka põhisõidus. Temast eespool lõpetas isegi viimaselt kohalt startinud Sebastian Vettel (Ferrari). Etapivõidu teeninud Max Verstappenile (Red Bull) kaotas Bottas 56 sekundit, teisena lõpetanud Lewis Hamilton (Mercedes) edestades meeskonnakaaslast enam kui 40 sekundiga.

«See võib olla kõige raskem aeg minu karjääris,» rääkis Bottas, kes sõlmis septembrikuus Mercedesega uue aastase lepingu. «Ma tahan olla heal tasemel, kuid mitmetel põhjustel pole ma seda viimasel ajal olnud. Mul ja meeskonnal on endiselt palju küsimusi, millele soovime kindlasti kiiresti vastuseid leida.»

Bottas hoiab viis etappi enne hooaja lõppu sõitjate arvestuses 222 punktiga kolmandat kohta, kaotades meeskonnakaaslasele 59 ja Vettelile 25 silmaga. Meeskondlikus arvestuses on Mercedese edu Ferrari ees 118 punkti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles