Hyundai kavatseb M-Spordilt rahakotiga tiitli röövida

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Thierry Neuville
Thierry Neuville Foto: Jaanus Ree/Red Bull Content Pool

Hyundai rallitiim stardib 26.-29. oktoobril peetavale Walesi rallile nelja autoga.

Meeskondlikus arvestuses M-Spordist kolm etappi enne hooaja lõppu 64 punktiga maha jääv Hyundai loodab sedasi hooaja lõpuks M-Spordist mööduda.

Järgmisena sõidetakse sel nädalal aga Kataloonia ralli, kuid seal ollakse väljas kolme autoga. Hayden Paddoni asemel keerab Hispaanias Hyundai rooli Andreas Mikkelsen. Veel kuuluvad Hyundai koosseisu MM-sarjas 17 punktiga liider Sebastien Ogier’st maha jääv Thierry Neuville ja Dani Sordo.

«Lootsime kogu aeg, et saame Walesis nelja autoga startida. Usume, et meie koosseis annab meile võimaluse hoida elus tiitlilootus nii sõitja kui meeskonna arvestuses,» ütles meeskonna pealik Michel Nandan.

Kuigi MM-sarjas saab meeskond tiimiarvestuse punktidele sõitvatest autodest nomineerida vaid kolm, kellest kaks paremat teenivad punkte, annab nelja autoga väljatulek Hyundaile suurema võimaluse jätta Ogier enda selja taha.

Mitme autoga Austraalias välja tullakse, pole veel öeldud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles