Walesi MM-lootus sai tagasilöögi

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gareth Bale.
Gareth Bale. Foto: Nick Potts/PA Wire/PA Images

Madridi Reali ründaja Gareth Bale ei saa Walesi rahvuskoondist aidata ülitähtsates MM-valikmängudes Gruusia ja Iirimaaga.

Bale’i segab säärelihasevigastus ning kuigi ta liitus eile Walesi treeninglaagriga, ei teinud ta treeningkorda kaasa. Ühtlasi on selge, et ründaja viimastes valikmängudes kaasa ei tee ning tema asemel tuuakse koondisesse Tom Bradshaw.

Tegu on suure tagasilöögiga Walesi lootustele pääseda esimest korda MM-finaalturniirile pärast 1958. aastat. Oma alagrupis hoiab Wales preagu teist kohta, kaotades kaks matši enne valiksarja lõppu liider Serbiale nelja punktiga.

Alagrupi teine koht hoiaks Walesi lootusi finaalturniirist elus, sest üheksa alagrupi kaheksa paremat teise koha omanikku pääsevad play-offi.

Kolmandat kohta hoiab D-alagrupis Iirimaa, kes kaotab Walesile punktiga. Neljas on Austra, kes jääb Walesist maha juba viie silmaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles