Selver võitis Balti liiga põnevusmängus Rakveret kahegeimilisest kaotusseisust (3)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Võrkpalli Balti liigas pakkusid põnevusmängu valitsev Eesti meister Tallinna Selver ja Balti liiga tšempion Rakvere Võrkpalliklubi. Selver kaotas kaks esimest geimi 26:28 ja 20:25, ent võitis siis kolm järgmist juba kindlamalt 25:17, 25:20 ja 15:10. Võitjatele tõid nii Oliver Orav kui ka Taavi Nõmmistu 18 punkti, Albert Hurt lisas 11 punkti. Rakvere poolel kanti nii Andris Õunpuu kui ka Tanel Uusküla arvele 16 punkti. Selver jätkab tabelis täisedu kahe võiduga, Rakvere sai ühe võidu kõrvale teise kaotuse.

ENNE MÄNGU

Tallinna Selver alistas avakohtumises 3:1 Järvamaa, Rakvere kaotas avamängus 0:3 Pärnule, kuid võitis seejärel 3:0 Limbaži.

Postimees andis teisipäevases lehes meeskondade hooaja algusele hinnangu:

Rakvere VK (0:3 kaotus Pärnule ja 3:0 võit Limbaži üle)

Mäng Pärnuga näitas paraku ära, et kevadisest Balti liiga tšempionist tänavu kõige kõrgesse mängu sekkujat ilmselt pole. Meeskonna liidrite Artis Caicsi, Siim Põlluääre ja Kevin Saare lahkumine on jätnud oma jälje. Samas täielikult maha kanda mulluse hooaja superüllatajaid samuti ei saa, sest täiendused eesotsas Martti Keele ja Siim Ennemuistiga kuuluvad kohaliku liiga paremate mängijate sekka ja võivad ideaalis viia meeskonna medalini.

Tallinna Selver (3:1 võit Järvamaa üle)

Valitseva Eesti meistri ridadest lahkusid suvel nii Lincoln Williams kui Karli Allik, kuid avamängus pakkusid legendaarse Austris Štalsi hoolealused sellegipoolest igati korraliku partii. Järvamaa vastu tegi meeskonnas, kus leegionäre leiab tänavu vaid treeneritepingil, mängu ära huvitav kolmik. Belgia tippklubist Maaseiki Nolikust kodumaale naasnud Taavi Nõmmistu, suvel koondises mänginud Oliver Orav ja noortekoondise liider Albert Hurt tõid kõrge ründeprotsendi toel kokku 43 punkti ning kinnitasid, et arvestataval tasemel võrkpalli näeb pealinnas tänavugi.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles