Andres Sõbra korvpallikommentaar: Tartu seis tundub kurb, Taltsi ja Soku parim enne on möödas

Andres Sõber
, korvpallitreener
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janar Talts madistamas Sten Sokuga
Janar Talts madistamas Sten Sokuga Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Uus meistriliiga hooaeg algab ja pärast 17 aastat jälgin esimest korda toimuvat kõrvalt. Meid Gert Kullamäega enam pole ja nüüd tundub neid treeneritepinke vaadates, et Aivar Kuusmaa on juba pensionär! Teiseks, sain omal nahal tunda, kuidas kahel eelmisel hooajal rahad klubi tagant ära kadusid, ja nüüd tundub mulle, et sama suund jätkub ka teistes klubides. Ei taheta enam toetada.

Ütlen ausalt, meistriliigas on see supp juba nii lahjaks läinud, et meie (Rakvere Tarva) eemaldamisega tegelemise asemel olnuks (Jaak) Salumetsal ja (Keio) Kuhil õige hetk hoopis viis-kuus punti juurde meistriliigasse tuua.  Noori on ju tegelikult küll ja küll, kes end tõestada tahaks. Näiteks Soku Korvpallikool, Paide ja Viimsi saaksid meistriliigas kindlasti hakkama. Ja küll ka nendel vanematel meestel huvi töö ja muude tegemiste kõrvalt meistriliigas mängida oleks, kui näiteks kohtumiste arv nii suur poleks nagu praegu või moodustataks kaks tugevusgruppi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles