Visnapuu oma hoolealustest: meistriliigas mängimine on nende jaoks boonus

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Visnapuu
Indrek Visnapuu Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Korvpalli meistriliigas palliva G4S Noorteliiga peatreener Indrek Visnapuu algavat hooaega ei karda. Kuigi eelmisel hooajal kaotas noortest koosnev võistkond kõik mängud, on Visnapuu hooaja eel ühe eesmärgi seadnud.

«Kui saame ühe võidu kätte, on tulemuse mõttes väga hästi läinud. Eesmärk on alati see, et poisid õpiksid sellest, mida nad kogevad,» rääkis Visnapuu Postimehele ning selgitas lähemalt, mida ta selle all mõtleb. 

Meistriliigaks on üles antud 20 mängijat, kes on kõik Audentese spordikooli õpilased. 

«Nad on ka ikkagi mõtlevad inimesed ja saavad aru, et vastased on vanemad, kogenumad, suuremad, tugevamad. See on ikkagi nende jaoks boonus, et nad saavad selliste võistkondade ja selliste mängijate vastu mängida. Kõige vanemad ehk 12. klassi õpilased saavad kogeda, mis neid järgmisel aastal peaks ees ootama.

Nende valikud väga suured pole – kas kuskile lombi taha ülikooli või siin ülikooli. See on nendele proovikivi ja tõenäoliselt hea võimalus iseennast tundma õppida ja endale eesmärke seada.»

Noorteliiga alustab meistriliiga mängudega 11. novembril, kui võõrsil kohtutakse TTÜ-ga. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles