Eesti sportlane elas Barcelona haiglas üle kohutava öö

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anna Pohlak
Anna Pohlak Foto: annapohlak.com

Eile Kataloonias alanud streik lükkas edasi ka purjetamise Euroopa meistrivõistluste algust. Eesti koondise liikmele Anna Pohlakule oli tegu hea uudisega, sest ilma streigita oleks ta võistlustest pidanud loobuma.

Nimelt sattus Pohlak Barcelonas kõhuvalude tõttu haiglasse. Juba reisil sinna end halvasti tundma hakanud eestlane lootis esialgu, et tegemist on vaid gaasidega, kuid valu suurenedes otsustas ta siiski erakorralisse meditsiini osakonda pöörduda.

«Alguses sujus kõik probleemideta. Pärast esialgset ülevaatamist arvas arst, et mul võib olla probleeme pimesoolega,» kirjutas Pohlak oma blogisse. Õnneks osutus arsti esialgne hinnang valeks ning kõhuvalusid ei tekitanud pimesool. Kuid sellest sai Pohlak teada alles 23 tundi pärast haiglasse minemist.

Mis toimus vahepealsel ajal? «Palju teste, tohutult ootamist, üks kohutavalt halb võileib ning pea terve ööpäev haiglas. Tundsin end lõpuks seal nagu vanglas. Mind unustati pidevalt ära, mulle ei antud informatsiooni ning mind ei tahetud ka ära lasta. Iga kord, kui küsisin arsti, sain vastuse õdedelt, kes ütlesid, et nemad ei tea midagi ning neid ei huvita,» kirjutas Pohlak.

Lõpuks ei selgunudki, mis täpselt eestlanna kõhuvalude põhjuseks oli, kuid praeguseks tunneb ta end juba paremini. Tõsi, mitte 100-protsendiliselt, kuid enda sõnul on ta suuteline EMil startima. «Ilmateade lubab kerget tuult, seega loodetavasti on kõik korras,» lõpetas eestlanna postituse.

Anna Pohlaku pikemat blogipostitust Barcelonas juhtunust on võimalik inglise keeles lugeda siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles