Eestisse on oodata üle tuhande Bosnia koondise fänni

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bosnia ja Hertsegoviina jalgpallikoondise fännid.
Bosnia ja Hertsegoviina jalgpallikoondise fännid. Foto: NICOS SAVVIDES/AFP/Scanpix

Teisipäeval Lilleküla staadionil toimuvale Eesti - Bosnia ja Hertsegoviina MM-valikmängule tellis külaliste alaliit oma poolehoidjatele 1200 piletit.

Traditsiooniliselt paigutatakse külaliskoondise poolehoidjad staadioni Põhjatribüünile. «Juhime tähelepanu, et külalisfännid peavad soetama piletid Bosnia alaliidu kaudu. Turvatöötajatel on õigus välisfänne mitte lubada Eesti poolehoidjate sektorisse ja tühistada taoliste piletite kehtivus,» lausus Eesti Jalgpalli Liidu peadirektor Tõnu Sirel.

Pärast mängu lõppu kell 23.50 väljub Balti jaamast Elroni Tallinn-Keila erirong, väljumine Lilleküla peatusest kell 23.53.

 MM-valiksarja Euroopa tsooni H-alagrupis on enne viimaseid voore veel mitmed kohad lahtised: 22 punkti kogunud Belgia on taganud esikoha, Bosnia ja Hertsegoviinal on 14, Kreekal 13, Küprosel 10, Eestil 8 ja Gibraltaril 0 punkti.

 Eesti - Bosnia ja Hertsegoviina MM-valikmäng toimub teisipäeval, 10. oktoobril Lilleküla staadionil. Festivaliala avatakse kell 19, staadion kell 19.45, mängueelne tseremoonia algab kell 21.30 ning avavile kõlab kell 21.45. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles