Tänak tulevast hooajast: valikuid on mitu ehk lepinguta me ei jää

Viljar Voog, Kataloonia
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak ei avanud oma järgmise aasta meeskonna osas kaarte.
Ott Tänak ei avanud oma järgmise aasta meeskonna osas kaarte. Foto: Jaanus Ree/Red Bull Content Pool

Täna on kavas Kataloonia MM-ralli testikatse. Rohkem kui eesootavast võistlusest pärisid Salou kuurortlinna kohale sõitnud ajakirjanikud ralliässadelt nende tuleva aasta plaanidest. Mõistagi ei olnud erand ka Ott Tänak, keda seostatakse järgmise hooaja eel peamiselt praeguse leivaisa M-Sporti ja Toyotaga.

Viimased kuulujutud enne Hispaania rallit jätsid Tänaku tulevaks aastaks M-Sporti Fiesta WRC-rooli. Nende aluseks oli ajakirjale Autosport antud usutlus, kus saarlane nentis: «Arvan, et mul on siin kõik, mida vajan.»

«Saate ju aru, et ma ei hakka praegu välja ütlema, kus sõitma hakkan,» kommenteeris Tänak sellist tõlgendust. Sealjuures vastas mees välismaa ajakirjaniku küsimusele väljendiga «where I’ll go» ehk maakeeli «kuhu ma lähen», aga võõrkeeles antud vastusest on liiga palju potentsiaalset tiimivahetust välja lugeda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles