Tartu mängis edu maha, aga säilitas lootuse

Andres Vaher
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Vene tegi Tartu lootsina debüüdi.
Priit Vene tegi Tartu lootsina debüüdi. Foto: Sille Annuk

KORVPALL. Tartu Ülikool tegi avalöögi tänavuses FIBA Europe Cupi karikasarjas, kui kaotas teise ringi avamängus Türgis sealsele Büyükcekmece Demir Insaat meeskonnale 78:87. Veel poolajal nauditi sama suurt ehk 9-punktilist eduseisu.

Eesti liiga mullune pronksiomanik oli avaringis loosi tahtel vaba, Türgi 13. klubi alistas aga kahe mängu kokkuvõttes 15 punktiga Ukraina meeskonna BC Dnipro. Mullu jõudis Büyükcekmece samas sarjas veerandfinaali.

Avapoolaeg tõotas Tartule ainult head. Esimesel veerandil näidati koguni 80-protsendilist visketabavust (15st 12), vaheajaks kahanes see 68 protsendile. Ent tänavusest Priit Vene juhendamisel mängiv Tartu juhtis igati meeldivalt 52:43. Iseäranis ladusalt mõistsid teineteist meeskonna suvised täiendused Vytenis Cižauskas ja Carl Engtröm. Parimal juhul küündis tartlaste eduseis juba 13 punktini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles