Noor jokker otsustas tšempionite lahingu saatuse

Karl Rinaldo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oliver Orav (nr 5) suutis Selverile võiduks vajaliku panuse anda.
Oliver Orav (nr 5) suutis Selverile võiduks vajaliku panuse anda. Foto: Tairo Lutter / Postimees

VÕRKPALL. Kevadine Eesti meister Tallinna Selver tuli eilses ainsas Balti liiga kohtumises tiitlikaitsja Rakverega kindlast kaotusseisust välja ja jätkab kaotuseta.

Kuigi suur osa võidukast Rakvere meeskonnast on suve jooksul meeskonnast lahkunud, olid vanad tegijad Tanel Uusküla ja Andris Õunpuu need mehed, kes kahes esimeses geimis täpsete rünnakutega järjepanu läänevirumaalastele punkte tõid. Põhjapanevaid järeldusi teha oli aga veel vara, sest selged ohumärgid, nagu sidemängija Martti Keele ja temporündaja Siim Ennemuisti kehv koostöö, olid näha juba algusest peale.

Sarnaselt oma eilsete vastastega kahe hooaja vahel pigem nõrgemaks jäänud Selveri mängu aitas muudatuse tuua 19-aastane noortekoondise sidemängija Renet Vanker, kes sai tõstete jagamisega kenasti hakkama ning suutis Tauno Lippu asendades blokki efektiivsust märgatavalt juurde tuua. «Mul pole isegi noorteklassis sellist olukorda olnud, et sekkun poole pealt mängu ja seejärel suudab meeskond kaotusseisu võiduks pöörata,» ütles kevadel Audentese spordikooli lõpetanud Vanker õhinal. «Ma ei võtaks aga kindlasti au enda peale, sest nagu statistika näitab, muutus meil vastuvõtt lihtsalt palju paremaks iga geimiga, ja selles polnud minul sidemängijana mingit rolli.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles