Endine poksivalitseja andis alla

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tyson Fury
Tyson Fury Foto: Adam Davy/PA Wire/PA Images

Kuigi endine poksi raskekaalu maailmameister Tyson Fury vihjas kevadel, et naaseb poksiringi, teatas ta Twitteris, et loobus sellest. 

Fury alistas 2015. aasta novembris tiitlimatšis Vladimir Klitško ning sai seejärel enda valdusesse WBA, IBFi, WBO ja IBO meistrivööd. Praeguseks on ta aga kõikidest neist ilma jäänud, kuna ta ei olnud võimeline psühholoogiliste probleemide tõttu ringi tulema, kirjutab Sportsmail.

Britt sai võistluskeelu, kuna mees tunnistas avalikult, et kasutas regulaarselt kokaiini. Lisaks esitas 2016. aasta juunis talle dopingusüüdistuse Suurbritannia antidoping, kuid on seni keeldunud juhtumit kommenteerimast. 

«Olen juba 15 kuud uurimise all olnud. Te hoiate süütut meest tagasi, et ta ei saaks oma saatust järgida ning perekonna eest hoolitseda. Kõigi teistega tegeletakse mõne kuu jooksul, miks mind siis erinevalt koheldakse? Kindlasti on olemas mingisugused inimõigused, mis ei luba sellisel asjal juhtuda. Määrake mulle võistluskeeld või laske mind vabaks! Ma tahan eluga edasi minna,» oli Fury vihane, kuid plaanis siiski tagasitulekut. 

Nüüd teatas Fury Twitteris, et pärast pikka kaalumist ta poksilitsentsi taga ajama ei hakka. «Pärast seda, mida nad tegid. Ei, aitäh,» lisas ta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles