Kuusmaa on kolme leegionäriga rahul, neljanda otsimisega ei kiirustata

Karl Rinaldo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivar Kuusmaa plaanib neljanda leegionäri meeskonda tuua oktoobri lõpus või novembris.
Aivar Kuusmaa plaanib neljanda leegionäri meeskonda tuua oktoobri lõpus või novembris. Foto: Siim Solman

Rapla korvpallimeeskond läheb tänasele koduse meistriliiga hooaja avamängule vastu kümne mehega, sest Kristjan Voolaid taastub põlveoperatsioonist ning neljanda ehk viimase leegionäri palkamisega pole klubi kiirustanud. «Praeguseid välismängijaid me ära ei saada,» kinnitab meeskonna loots Aivar Kuusmaa. «Otsustasime hooaja esimesed mängud ära mängida ja alles seejärel otsustada, kas meil on pigem vaja juurde veel üht taga- või eesliini mängijat.»

Mida ütleb Kuusmaa aga oma praeguste leegionäride kohta? «Olen kõigi kolme mehega hetkel rahul. (Tagamängija) Nolan Cressler polnud asjata USA ülikoolitiimis oma meeskonna kapten – ta on tõeline meeskonnamängija. Tal on hea vise, aga kui tal oleks ka terav läbiminek, ei mängiks ta täna Raplas. Mängujuhi positsioonil kasutame teda olude sunnil, USA-s mängis ta viimastel aastatel ikkagi number kahe peal. (Ääremängija) Devonte Upsoni individuaalsed oskused on head, aga tal on vaja meeskonnamängu veel lihvida. Ka tema iseloom jääb veidi pehmeks. Ta on kõigega rahul – ükskõik, kas keegi söödab talle või ei –, aga vaja oleks veidi näljasemat suhtumist. (Ääremängija) Maris Ziedinsile on üheaastane mängupaus jätnud oma jälje. Nagu lätlasele kombeks, on ta korralik ja tark mängumees, aga mängupausi ja põlvetrauma tõttu pole ta enesekindlust veel leidnud.»

Kui Voolaidi võib taas platsil näha umbes pooleteise kuu pärast, siis täna naaseb vigastuspausilt meeskonna kapten Indrek Kajupank. «Kindlasti pole ta veel päris valmis, aga väljakule ta jookseb,» lisas Kuusmaa.

Mulluste finalistide BC Kalev/Cramo ja Rapla Avis Utilitase kohtumine algab Kalevi spordihallis kell 19.10.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles