Allkirjad all: Tiit Sokk jätkab korvpallikoondise peatreenerina

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiit Sokk ja Jaak Salumets
Tiit Sokk ja Jaak Salumets Foto: Eesti korvpalliliit

Täna sõlmisid Eesti korvpalliliidu president Jaak Salumets ja Tiit Sokk lepingu, mille kohaselt täidab viimane 2019.aasta maailmameistrivõistluste valiktsüklis rahvusmeeskonna peatreeneri rolli. Sokk on koondise eesotsas olnud aastast 2009.

«Teatavasti toimuvad koondisemängud akendena ja ettevalmistusperiood on lühike, mistõttu suuri muudatusi teha ei saa. Meeskonna põhituumik jääb samaks, kuid ei saa välistada, et näeme koosseisus mõningaid vangerdusi. Tegemist on ikkagi maailmameistrivõistluste valikmängudega, peame olema tähtsaks tsükliks valmis,» sõnas Sokk.

Eesti kuulub 2019. aasta maailmameistrivõistluste kvalifikatsiooniturniiril H-alagruppi koos Kreeka, Suurbritannia ja Iisraeliga.

Mängudega tehakse algust 23. novembril võõrsil Iisraeli vastu. Esimene kodumäng peetakse 27. novembril Kalevi Spordihallis Suurbritanniaga. Järgnevad kodumängud 25. veebruaril Iisraeliga ning 2. juulil Kreeka koondise vastu.

Piletid paisatakse müüki 10.oktoobril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles