Heynckes väldib rutakaid otsuseid

Kris Ilves
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jupp Heynckes.
Jupp Heynckes. Foto: Massimo Pinca/AP

Saksamaa jalgpalli tippklubi Müncheni Bayern pole endiselt Carlo Ancelotti vallandamise järel uut peatreenerit nimetanud. Viimastel päevadel on ringlema läinud kuulujutud, et esindusmeeskonda hakkab juhendama Jupp Heynckes.

«Ma pean esmalt kogu asja analüüsima,» rääkis Heynckes ajalehele Rheinische Post ning kinnitas, et leping veel allkirjastatud pole. «Kõige tipuks on Bayernist lahkumisest möödas neli ja pool aastat ning jalgpall on selle ajaga muutunud,» lisas kogenud peatreener.

Heynckesi näol on tegemist 72-aastase treeneriga, kes töötas Bayernis aastatel 2011-2013. Viimasel hooajal tüüris sakslane Bayerni kolme suure võiduni: Meistrite liiga, Saksamaa meistriliiga ja Saksamaa karika. Seejärel asus meeskonna etteotsa Pep Guardiola.

Bayerniga on seostatud ka endiseid Dortmundi Borussia peatreenereid Jürgen Kloppi ja Thomas Tuchelit. Barcelonas mitu edukat aastat veetnud Luis Enrique allkirja jahivad sakslased samuti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles