Ostapenko pääses 15 minutiga veerandfinaali

Kris Ilves
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jelena Ostapenko pääses Pekingi turniiril kaheksa parema hulka.
Jelena Ostapenko pääses Pekingi turniiril kaheksa parema hulka. Foto: Xinhua/Xinhua/Sipa USA

Läti tennise superstaar Jelena Ostapenko pääses Pekingis WTA turniiril kerge vaevaga kaheksa parema hulka. Nimelt andis tema vastane Shuai Peng 15-minutilise mängu järel loobumisvõidu.

Üheksanda asetusega lätlanna murdis mängu esimeses ja ainsas setis kaks vastase servigeimi ning suutis enda pallingu samuti võita. Seejärel otsustas maailma edetabelis 25. kohal paiknev hiinlanna turniiri põlvevigastuse tõttu pooleli jätta.

«Võib-olla tuleb mulle see kasuks, et ma ei pidanud mängima kogu matši,» rääkis Ostapenko. «Ma olen viimastel nädalatel pidanud palju kohtumisi. Nüüd on mul võimalus natuke rohkem puhata. Mul on tõesti hea meel olla kaheksa parema hulgas.»

Prantsusmaa lahtiste tšempion Ostapenko läheb veerandfinaalis vastamisi Rumeenia esindaja Sorana Cirsteaga, kes asub WTA edetabelis 44. tabelireal.

Eesti esireket Anett Kontaveit tunnistas esimeses ringis Austraalia tennisisti Daria Gavrilova 7:5, 7:5 paremust, kes omakorda kaotas kolmandas ringis tšehhitar Barbora Strycovale. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles