Reim Eesti koondislase vigastusest: midagi väga hullu olla ei tohiks

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Reim.
Martin Reim. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Eesti jalgpallikoondise peatreener Martin Reim avaldas kaks nime, kes kindlasti tänases MM-valikmängus Gibraltariga põhikoosseisu kuuluvad – Enar Jääger ja Siim Luts.

Ühtlasi sai eilsel koondise treeningul selgeks, et mängust jääb eemale äärekaitsja Ken Kallaste, keda vaevab vasaku külje vigastus. «Midagi väga hullu olla ei tohiks, põrutus,» ütles Reim mõnikümmend minutit enne koondise treeningut.

Põhikoosseisu puudutavatele küsimustele Reim rohkem ei vastanud. Küll aga on vähemalt kaitseliinis selge, et neli keskkaitsjat, kes kõik mänguvalmis, platsile ei pääse. Jääger alustab, see on kindel, kuid üks kolmest – Ragnar Klavan, Karol Mets, Nikita Baranov – peab sekkuma vajadusel pingilt. «See on meeldivalt raskem valik kui eelmistel kordadel. Annab meeskonnale juurde natuke võimalusi ja sügavust. Otsus jäi kokkuvõttes see, mida me alguses arvasime, aga meil on kindlasti ka varust võimalik samaväärne mängija platsile tuua.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles