Tänak jätkab jahti esikohale maailma parimatel asfaltteedel

Viljar Voog, Kataloonia
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui eile sattusid Ott Tänak ja Martin Järveoja kõvale teekattele väga harva, siis edasisel kahel võistluspäeval ongi Hispaania ralli asfaldietapp.
Kui eile sattusid Ott Tänak ja Martin Järveoja kõvale teekattele väga harva, siis edasisel kahel võistluspäeval ongi Hispaania ralli asfaldietapp. Foto: @World/M-Sport

Ott Tänak ja Martin Järveoja hoiavad Hispaania ralli avapäeva järel neljandat kohta. Ajakadu on aga olematu – esiviisikut lahutab vaid 7,1 sekundit. «Üleüldiselt meilt väga hea esitus. Ootasime, et kaotame rohkemgi,» sõnas kolmanda startijana teepuhastamisega tegelenud Tänak.

Eesti parima ralliekipaaži reedest päeva Kataloonia kruusateedel ei saa kindlasti kirjeldada kui ideaalset. Hommik algas küll kohe katsevõiduga, kuid liidrikoht libises käest kolmandal, ralli pikimal, 39-kilomeetrisel Terra Alta katsel, kui meie meeste Ford Fiesta parem esirehv vaikselt tühjaks hakkas jooksma.

«Juba asfaldi peal tundsime, et masin ei keeranud, nagu tahaks. Tuli käsipiduriga natukene juurde anda. Eks see olegi rehvi aeglase tühjenemise teema, et suurt vahet sellest sisse ei tule, aga igas kurvis kaotad natuke,» selgitas umbes kümnesekundilist ajakadu Järveoja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles