Fotod: M-Spordi tiitlilootused tõusid tänu konkurendi ebaõnnele

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Thierry Neuville
Thierry Neuville Foto: JOSEP LAGO/AFP

Autoralli MM-sarjas tiitlit jahtiva M-Spordi lootused tõusid, sest sarja üldarvestuses teisel kohal olev Hyundai sõitja Thierry Neuville jäi üheksanda kiiruskatse starti kolm minutit hiljaks ja sai selle eest 30-sekundilise karistuse.

Neuville maadles kaheksanda katse lõpus hüdraulikaprobleemiga ning kiirustamine maksis kätte.  

«Me ei saanud masinat käima ja pidime 9. katse starti kihutama. Tegime seejärel ühe spinni ja selle käigus vigastasime taguotsa,» selgitas Neuville ralliraadiole. 

Üldarvestuses langes Hyundai sõitja kaheksandaks, jäädes liider Kris Meeke`ist maha juba 53,1 sekundiga. Teisel kohal olevale Ott Tänakule kaotab ta 39,6 sekundiga. 

Enne Kataloonia etappi oli Neuville MM-sarjas teisel kohal. Üldliider Sebastien Ogier`le kaotab ta 17 punktiga ning Tänakut edestab ta 16 silmaga.

MM-sarja üldseis:

Piloodid: 1. Ogier 177 (M-Sport), 2. Neuville 160 (Hyundai), 3. Tänak 144 (M-Sport), 4. Jari-Matti Latvala (Toyota) 123, 5. Dani Sordo (Hyundai) 89, 6. Elfyn Evans (M-Sport)

Meeskonnad: 1. M-Sport 325, 2. Hyundai 261, 3. Toyota 213, 4. Citroen 163.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles