Renault vormel-1 meeskond teeb järgmiseks etapiks vangerduse

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carlos Sainz juunior.
Carlos Sainz juunior. Foto: XPB/XPB Images/Press Association Images

Hispaania vormelipiloot Carlos Sainz juunior saab esimesed tuleristsed Renault masina roolis juba järgmisel etapil, kui võidukihutamine leiab aset USAs Austinis.

Sainz juunior sõlmis Renault’ga lepingu järgmiseks aastaks, kuid meeskonna praegune piloot Jolyon Palmer teatas, et käimasoleval nädalavahetusel toimuv Jaapani etapp jääb tema viimaseks Prantsusmaa meeskonnas.

«Tahaksin tänada Jolyoni pühendumist meeskonnale ja tema professionaalsust. Ta on näidanud suurepäraseid personaalseid omadusi ning soovime talle kõike paremat edasises karjääris,» sõnas Renault meeskonna tiimipealik Cyril Abiteboul.

Palmer on tänavusel hooajal jõudnud ühel korral punktikohale, kui saavutas Singapuri etapil kuuenda koha. Jaapani etapi kvalifikatsioonis saavutas britt 14. positsiooni, kuid alustab võidusõitu Fernando Alonso karistuse tõttu koha võrra kõrgemal.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles